Voorwaarden

foToorians foTografie | foto Frits Toorians (de fotograaf)
Website: https://fotoorians.nl

Algemeen
De fotograaf kan niet aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiële schade veroorzaakt tijdens de opname.
De fotograaf behoudt het recht om informatie op de website, wat betreft tarieven en afspraken, indien nodig aan te passen. Bij het boeken van een opname gaat de klant automatisch akkoord met de voorwaarden.

Fotosessie
Voor een fotosessie wordt een afspraak gemaakt, die voor de fotograaf en de klant beiden schikt. In geval van een buitenlocatie en slecht weer mag de sessie worden afgezegd door fotograaf en/of de klant. Dit wordt uiterlijk op de ochtend van de geplande fotosessie, besloten. Eventueel kan de sessie worden verplaatst naar de fotostudio.

Fotos
Na de opname worden, de foto’s (in klein formaat en met bedrijfslogo) uiterlijk binnen twee weken naar de klant, toegestuurd via wetransfer. De fotograaf en klant gaan samen in gesprek over de nabewerking en de keuze van de afdrukken.

Betaling
De klant mag het factuurbedrag uitsluitend overmaken, geen contante betaling. De kosten dienen binnen 10 werkdagen na het ontvangen van de factuur door de klant te worden betaald.

Verder…
foToorians foTografie zal foto’s nooit zonder toestemming van de klant aan een ander (commercieel) bedrijf doorgeven.
Bij publicatie in een (online) magazine zal altijd aan het model toestemming worden gevraagd.
Er worden géén onbewerkte originele foto’s geleverd. Voor alle (digitale) nabestellingen gelden tarieven.
De fotograaf blijft eigenaar van de foto’s.
De ontvanger van de foto’s dient altijd enige vorm van naamsvermelding te gebruiken bij publicatie op sociale media kanalen of elders op internet.
Het bewerken van de foto’s door de ontvanger zelf is niet toegestaan, hieronder valt ook bijsnijden.
Het is voor de ontvanger niet toegestaan om foto’s door te geven aan andere (commerciële) bedrijven zonder toestemming.