Over mij

Fotoorians fotografie is Frits Toorians en professioneel fotograaf. Gestart vanuit een hobby, ben ik gaandeweg het vak ingerold. Met het groeien van mijn passie voor fotografie, investeerde ik in materialen en in kennis. En werd er steeds vaker een beroep op mij en mijn camera gedaan.

Mijn grootste voldoening haal ik uit het fotograferen van mensen. Ik vind het nog steeds bijzonder om de emoties en lichaamstaal van mensen vast te leggen met de camera. Naast familiefotografie, heb ik de afgelopen jaren erg veel gedaan aan fotografie van straattheater, evenementen en popfotografie in kleine zalen en grote podia. Maar ik miste het persoonlijke contact bij het fotograferen van die laatste doelgroepen. Ook bleek het totale werkterrein toch wat aan de brede kant.

Daarom richt ik mij nu vooral op familie-, kinder-, portret-, model- en glamourfotografie. Ik haal meer voldoening uit deze vorm van fotografie, er is echt contact en interactie. Het in beeld brengen van het unieke van ieder mens of iedere groep, is een uitdaging die nooit verveelt!