Mijn werk

Als ik voor en met jou mag fotograferen, dan starten wij met het doornemen van wensen en details. Wij bespreken, met wederzijdse moodboards, de locatie en de sfeer. Heb je zelf al een locatie voor ogen? Prima! Zo niet, dan adviseer ik graag. 

  • Fotografie buiten, in natuurlijk licht

    Het grote voordeel van een fotosessie op een buitenlocatie is dat mensen zich sneller op hun gemak voelen. Buiten is de sfeer vaak meer ongedwongen. En dat zie je terug in de foto’s. Het zorgt ook voor meer variatie in de foto’s. Bijkomend voordeel van buitenfotografie is dat het natuurlijke licht voor prachtige beelden kan zorgen.

  • Straatfotografie

    Denk ook eens aan straatfotografie. Ik doe dat vaak en met veel plezier. Jij alleen of samen met je partner langs de grachten en kades van Amsterdam, Utrecht, Dordrecht. Ga op in de (drukke) omgeving en de reacties die je daar krijgt. Een unieke ervaring.
    Ik volg je daar en je staat versteld van het resultaat.

Het resultaat, de foto’s

Na de fotosessie ontvang je een ruime selectie van de mooiste foto’s. Die foto’s (formaat 19 x 13 cm, met logo) ontvang je al binnen een paar dagen via WeTransfer. Je kiest de mooiste foto’s uit en geeft die aan mij door. Vervolgens bewerk ik iedere foto apart, waardoor ze nog vele malen fraaier worden. Sommige foto’s lenen zich trouwens goed voor een andere vorm van bewerking, naast kleur of zwart/wit. Laat je verrassen! Uiteindelijk geef je aan mij door welke foto of foto’s je wilt laten afdrukken.