Voorwaarden

20150627-IMG_1258-B
Bedrijfsnaam: foToorians foTografie (de fotograaf)
Website: http://fotoorians.nl
Email: info@fotoorians.nl

Algemeen
De fotograaf kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiële schade veroorzaakt tijdens de opname.
De fotograaf behoudt het recht informatie op de website, wat betreft tarieven en afspraken, indien nodig aan te passen. Bij het boeken van een opname gaat de klant automatisch akkoord met deze voorwaarden

Fotoshoot
Voor een fotoshoot wordt een afspraak gemaakt, die voor de fotograaf en de klant beiden schikt. In geval van slecht weer mag de fotoshoot worden afgezegd door fotograaf en/of de klant. Dit wordt uiterlijk op de ochtend van de geplande fotoshoot besloten.

Fotos
Na de opname zal binnen uiterlijk 2 weken de foto’s (in klein formaat en met bedrijfslogo) naar de klant worden toegestuurd via wetransfer. Fotograaf en klant gaan samen in gesprek over de nabewerking en de keuze van de afdrukken.
Bij het boeken van een fotoshoot geeft de klant foToorians foTografie toestemming om alle gemaakte foto’s te gebruiken voor zakelijke en commerciële doeleinden. zoals blog, portfolio, nieuwsbrief, sociale media en eventuele toekomstige activiteiten. Wil de klant een specifieke foto niet online terug zien, dan kan dit overlegd worden.

Betaling
De klant mag uitsluitend overmaken. De kosten dienen binnen 5 werkdagen na het ontvangen van de factuur door de klant te worden betaald.

Algemeen
foToorians foTografie zal foto’s nooit zonder toestemming van de klant aan een ander (commercieel) bedrijf doorgeven.
Bij publicatie in een (online) magazine zal altijd toestemming worden gevraagd.
Er worden géén onbewerkte originele foto’s geleverd. Voor alle (digitale) nabestellingen gelden tarieven.
De fotograaf blijft eigenaar van de foto’s.
De ontvanger van de foto’s dient altijd enige vorm van naamsvermelding te gebruiken bij publicatie op sociale media kanalen of elders op internet.
Het bewerken van de foto’s door de ontvanger zelf is niet toegestaan, hieronder valt ook bijsnijden.
Het is voor de ontvanger niet toegestaan om foto’s door te geven aan andere (commerciële) bedrijven zonder toestemming.

foToorians foTografie zal in geen geval persoonlijke gegevens (email, telefoon, etc) doorgeven aan derden of openbaar maken.