Fotografie

IMG_5843-bewerkt-B
foToorians foTografie maakt foto’s op (buiten)locaties en in en met natuurlijk licht. Het grote voordeel is, dat men zich snel gemakkelijk voelt. Op locatie zoek ik de mooiste plekjes, die een bijzondere sfeer hebben. Dat zorgt voor variatie en mooie foto’s, waar je met plezier naar zult terug kijken.

Ik bespreek samen met jou de wensen en de belangrijkste details. Ik adviseer je over een geschikte locatie. Heb je zelf een leuke locatie, dan is dat ook prima.. Op de locatie gaan we de mooiste plekjes af. Ik help je ook door voldoende aanwijzingen te geven tijdens de fotografie. De sfeer is lekker ontspannen, omdat het fotograferen op locatie nu eenmaal leuker is dan in een krappe studio. Dat zie je ook beslist terug op de foto’s.

Ik maak een ruime selectie van de gemaakte foto’s. Deze foto’s ontvang je al binnen een paar dagen via wetransfer. Jij kiest zelf de foto’s uit, die je het mooist vindt. Dat geef geef je aan mij door. Ik zorg dan dat de foto’s er beter uit komen te zien, door iedere foto professioneel na te bewerken. Sommige foto’s lenen zich ook heel goed voor een bewerking, anders dan in kleur of in zwart wit.

In beginsel lever ik geen digitale afdrukken. Je kunt natuurlijk wel bij mij terecht voor losse fotoafdrukken op hoogwaardig fotopapier in alle soorten en maten. Ik lever prints op canvas, dibond, achter plexiglas. combinatie plexiglas en dibond, op hout, tuindoek, enzovoort. Voor de kosten van de foto’s verwijs ik je naar de prijslijst op deze site.

Naast fotoshoots doe ik ook andere vormen van fotografie, zoals trouwreportage. Ik bespreek alles vooraf uitgebreid met het aanstaand bruidspaar en tevens de wensen en de invulling van de dag. Ik spreek vooraf met de ceremoniemeester om niet voor onverwachte verrassingen te komen staan. Ik bespreek ook de uiteindelijke foto’s en de opmaak van het uiteindelijke fotoalbum. Een prijsopgave is hier niet mogelijk. Dat is volledig afhankelijk van de wensen van het bruidspaar.